top of page

TEAM

padlandscape.natuurinclusief.landschapso

Nina Ravestein 

Founding Partner 

Nina specialiseert zich in natuurinclusieve consultancy, biodiverse beplantingsplannen en ecologische landschapsontwerpen. Met haar passie voor verhalen vertellen wordt beplanting en landschap meer als een mooi plaatje; het worden plekken waar mensen herinneringen maken, verwonderd worden en waar ze meer affiniteit met de natuur genereren.  Ze maakt complexe ecosystemen inzichtelijk en integreert in het proces de symboliek, geschiedenis en betekenis achter plekken, objecten en gebeurtenissen. Samen met het team en jou als opdrachtgever brengen we het verhaal dat het landschap vertelt naar een volgend niveau.

padlandscape.natuurinclusief.landschapso

Janneke Derksen 

Strategic Landscape Designer 

Janneke studeerde af aan de Master Interieurarchitectuur (INSIDE) aan de KABK, Den Haag en aan de Bachelor Landschapsarchitectuur, Van Hall Larenstein, Velp. Deze combinatie geeft haar de focus op analyse en onderzoek, waarin ze een raamwerk creëert met vrijheid voor creativiteit om de landschapsvraag openlijk te kunnen benaderen. Ze is een strategische speler die mensen en kennis samenbrengt in het publieke domein.

IMG_1885.JPG

Marieke Oostveen

Creative Social Designer

Werken aan een inclusieve stad staat voor Marieke voorop. Ze ontwerpt plekken waar iedereen zich thuis en welkom voelt. Binnen ons team zorgt ze dat we nieuwsgierig blijven en verder kijken dan alleen onze eigen ervaringen. Zo is Marieke voor haar afstudeeronderzoek in een rolstoel gaan zitten om te kunnen ervaren met al haar zintuigen hoe je dan de stad beleeft en om te onderzoeken hoe we de rolstoeltoegankelijkheid van Rotterdam kunnen verbeteren. Met haar grafische skills vertelt ze het verhaal achter het ontwerp waardoor men makkelijker met elkaar het gesprek aangaat. En haar verbeeldingen brengen plannen tot leven. 

.jpg

Liesa van de Wolde

Creatief verbinder

Liesa is een beelddenker en houdt van puzzelen met woorden. Ze leest veel over creativiteit, zintuigen en prikkels en probeert dit door te vertalen in innovatieve ontwerpen en binnen ons team. Daadwerkelijk een bijdrage en een verandering teweegbrengen in ons vakgebied is waar ze voor staat. Als student landschapsontwerper bevind je je op een sleutelpositie; jouw handen vertalen de woorden van de belangen om ons heen in een ruimtelijke opgave. Dat is een verantwoordelijkheid en tegelijkertijd een kunst! Zo is ze zoekende naar een samenwerking tussen praktisch inzetbare tools voor een vitaal landschap en tegelijkertijd de flexibiliteit en het creatieve vermogen van een kunstenaar. Als longboarder heeft ze hier haar eigen visie op ontwikkeld. Met haar kennis van interieurbeplanting zorgt ze voor de verbinding tussen de binnen en buiten wereld en is daarmee een welkome aanvulling op ons team!

IMG_5700 (2).JPG

Lucie van Dijk

Natuurinclusieve Stedenbouw

Lucie weet als fanatieke sporter als geen ander hoe belangrijk gezonde, inclusieve steden zijn. Het is haar missie om natuurinclusieve en klimaatadaptieve ontwerpen vanuit een stedenbouwkundig perspectief aan te vliegen om zo optimaal mogelijk stad en land te verbinden.

Haar ervaring met biodiversiteitsscans zorgt dat behalve de bewoners ook de flora en fauna een plekje krijgen in de ontwerpen bij PAD. Lucie is met haar onderzoekende geest en levendige teamspirit een mooie aanwinst aan ons kantoor ecosysteem. We zijn daarom erg blij met onze  trainee!

plusjes team.jpg

Uit een heel ecosysteem van vaste collega’s, parttimers en zzp-ers stellen wij per project het beste team samen.  Wil je ons team versterken en werken aan een mooiere toekomst? Benieuwd naar de laatste vacature? We maken graag kennis met je!

CONTACT

FOLLOW

ADRES

Het Industriegebouw (HIG)

Goudsesingel 52-214 

3011 KD Rotterdam

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
bottom of page